Отзиви от наши клиенти

Динка Червенкова от Раднево
Д-р Павлова, щастлива съм и Благодарна, за това, че се запознах с теб! Това, което получих вчера, ме накара да Благодаря специално още веднаж! Въпреки всичко, аз се надявам, че хора като теб, стават все повече! Давайки, на нас, които имаме нужда, със сигурност ще ти се върне в благоденствие във всичко! (Извинявам се, че обръщението ми е на "ти", но така започнах и мисля, че не греша.Бъди благословена!🕊️🍀🌞

Дарина
"Излючително съм изненадана от обърнатото ни внимание. Информацията, която получихме ни беше представена по разбираем за нас начин.
Научихме много полезни неща и спазвайки ги смятам, че ще постигнем желаният резултат.
Препоръчвам на всеки който го е грижа за здравето му, да посети Мега перфект"

Станимира
"Имах възможноста да посетя цетър мета перфект,там бях посрещната от един невероятен специялист, всичко ми бе обяснено до най-малкия детаил.
Аз съм много доволна от отношението и бих го препоръчала на приятели който са решили да променят начина си на живот."

Иван
"Отлично отношение! Впечатлен съм от д-р Павлова, професионализъм и внимание на едно място.
Благодарности за консултацията!"

Недялка

"Много внимателно обслужване"

Евелина
"Възхитена съм от професионализма и лекотата, с която ми беше обяснено всичко! Надявам се задълбоченият анализ, който ми беше направен, да ми помогне да възстановя баланса в организма си.
Горещо препоръчвам на всички нуждаещи се да посетят д-р Павлова!"

Галина
"Много съм впечатлена от професионализма,търпението и беседата. Надявам се за добри резултати. Препоръчвам на всеки да посети такъв специалист,вместо да се доверява на неефективната за съжаление медицина с медикаменти.
Привърженик съм от години на този вид лечение за по успешен за бъдещето."
Благодаря"

Силвия
"Останах много доволна от д-р Павлова,много е внимателна и изчерпателна!Надявам се ,че след примерното меню и правилво хранене ще редуцирам теглото!Препоръчвам!"

Мария
"Невероятен човек и професионалист на ниво е Д-р Павлова, препоръчвам на всеки един. Човек който с удоволствие и желание за взаимопомощ върши своята работа! Благодаря!!!"

Мариана
"Изключително отношение от д-р Павлова.
Професионализъм на високо ниво.
Благодаря! Препоръчвам на всеки"!
Галя
"Добро обслужване и анализ."

Маринела
"Закупих 2 ваучера за мен и половинката ми, останахме много доволни от пълния и изчерпателен анализ и насоки за здравословното хранене.
С удоволствие ще следваме насоките и занапред. Ще препоръчам и на близки!"

Теодора
"Много съм доволна! Препоръчвам на всеки!"

Росица
"Останах много доволна от консултацията. Обръща се внимание на детайлите.
Препоръчвам!"

Данаил
"Много добро отношение. Обръща се внимание на малките неща"

Роси
"Много добро впечатление от д-р Павлова, времето и вниманието, което отдели.
Надявам се заедно да постигнем желаните резултати"
Елена
"Отлично отношение!"

Велина
"Консултацията бе проведена много професионално. Д-р Павлова очевидно е много добър специалист. Единствено при условията на офертата може да се коригира, че консултацията се прави от специалист, а не от екип. Ще повторя задължително :-)"

Стоянка
"Внимателно и професионално обслужване"

Силвия
"Останах очарована от вниманието и компетентното отношение на Д-р Павлова. Благодаря Ви!"

Весела
"Отличен професионализъм. Благодаря на д-р Павлова за подробният анализ и насоките които ми даде."

Станислава
"Висок професионализъм и човешко отношение! Доктор Павлова е професионалист, на който можеш да се довериш и да намериш разрешение на здравословните си проблеми. Благодаря, доктор Павлова!"

Цветан
"Консултацията бе проведена компетентно и професионално.
Един от малкото случаи,в които всичко е изчерпателно и ясно.
Възнамерявам да поддържам контакти и в последствие.
Препоръчвам, Благодаря!"

Ивета
"Искам да изкажа специална благодарност на д-р Павлова за компетентния преглед и безупречния професионализъм! Получих отговори на всички зададени от мен въпроси и безценна консултативна помощ при избора на оптималния индивидуален хранителен режим. Приемете сърдечната ми благодарност! Препоръчвам!"
Станка
"Благодаря на д-р Павлова за подробния преглед.Надявам се с общи усилия да постигнем резултати."

Светла
"Много полезна консултация Благодаря на др .Павлова за ценните препоръки и съвети"

Неванджелина

"Много полезна за мен среща със специалист. Изключителен професионализъм. Благодаря на д-р Павлова за вниманието и ценните съвети, които получих. Със сигурност ще последвам дадените ми препоръки и се надявам да постигна целите си."

Свилен

"Изключителен професионализъм и индивидуален подход!"

Иванка
"Благодаря на д-р Павлова за вниманието!"

Пламен
"Здравейте, днес посетих консултативен център"Мета Перфект". В продължение на повече от час получих отлично отношение от консултанта в центъра д-р Павлова. Съвместно с нея изготвихме програма за хранене с цел подобрение на моя здравен статус.
Благодаря и за човешкото отношение и полезната консултация."

Желязко
"Отлично обслужване!"

Стефка
"Много полезна среща сьс специалист! За мен беше удоволствие да се вьзползвам от вьзможността !!! Препорьчвам на всеки,който мисли за здравето си да направи подобна среща !!!"

Диана
"Благодаря на д-р Павлова за точната диагноза и ценните съвети които ми даде. Тя е голям професионалист. Ще посетя отново."

Ренета
"Консултацията ми беше много полезна и мотивираща. Доктор Павлова е много компетентна в областта на правилното хранене.

Денка
"
Благодаря сърдечно на д-р Павлова за медицинския преглед, диагностиката, както и за ценните съвети и препоръки. Радвам се, че имах възможността да се запозная с такъв изключителен професионалист."

Vera
Много съм доволна. Благодаря на д-р Павлова за ценните съвети.

Цветелина
"Благодаря на д-р Павлова за ценните съвети и полезната информация. Препоръчвам!"

Десислава
"
Консултацията в Мета Перфект беше много полезна за нас. Д-р Павлова е изключително любезна и ни отговори на всички въпроси с голямо търпение. Предстоят ни още срещи."

Иванка
"
Благодаря на д-р Павлова за изчерпателния анализ и консултация, поднесени конкретно и достъпно. Насоките за постигане на балансирано хранене за изключително полезни за мен. Препоръчвам!"

Валентина
"
Много съм доволна от оказаното ми внимание. Благодаря."

Малина
"
Консултацията и прегледа бяха полезни за мен. Отново ще я посетя"

Цветомила
"
Изключитено профисионално консултиране. Препоръчвам!"

Александра Стефанова
"Аз и моето семейство останахме изключително доволни от консултацията с д-р Павлова! Един страхотен специалист, които ни даде много полезни съвети ! Страхотно обслужване и със сигурност, бихме посетили центъра отново!"

Светлана Димитрова
"Очарована съм от обслужването на д-р Павлова! Много добър специалист, обясни ми всичко което ме интересуваше, има чудесно отношение към клиентите! Мисля редовно да посещавам центъра! Бих препоръчала и на приятели!"

Олга Дескова
"Останах очарована от професионолното и човешко отношение в Медицински център Мета Перфект. Препоръчвам горещо консултациите при доктор Павлова на всички, които се нуждаят от това."

Деница Хамамова
"Благодаря за компетентното отношение.Препоръчвам!"

Веска Зафирова
"Много професионално и отлично обслужване."

Пламена Янева
"Останахме много доволни от консултацията и приложения преглед към нея от д-р Павлова.Смятам ,че всеки самоуважаващ се човек мислещ за здравето си ,трябва да си подари този преглед комбиниран с отлична консултация от Мета Перфект."

Ивелина Петрова
"Изключително доволна останах от консултацията. Д-р Павлова, обяснява всичко на достъпен език и дава лесни за изпълнение, съобразени с индивидуалните желания съвети. Благодаря Ви за всичко!Ще продължа да ползвам услугите на Мета Перфект и за напред и за децата ми!"

Антония Дюлгерова
"Благодаря! Препоръчвам на всеки загрижен за здравето си да си подари консултация с д-р Павлова/Мета перфект и да получи ценни насоки в здравословното хранене за радостен и пълноценен живот! За напред ще посещавам Мета перфект за контролиране на режима за редукция на телгото."

Desislava Dimitrova
"Много сме доволни от консултацията. Беше ни много полезна. Ще продължаваме да работим заедно по нашата цел."

Мариета Ранчева
"Много съм доволна!"

Svetla Georgieva
"Много съм доволна от консултацията.Получих много добри съвети и напътствия за един по добър и здравословен живот."

Маруся Радева
"Много съм доволна от консултацията, беше ми наистина от полза за да разбера какви грешки допущам в храненето си. Препоръките са конкретни, подробни и лесно изпълними. Благодаря!"

жечка тенева
"Очарована съм от компетентността и отношението на Д-р Павлова! Много полезни бяха съветите, които получих за правилното хранене в семейството ми и съхраняване на здравето ни."

Цонка Николова
"Консултацията беше от голяма полза за мен!Благодаря за насоките и съветите, които получих!"

Драгомира Енева
"Любезно и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени здравето си!"

Кристина Лазарова
"Останах изключително доволна от д-р Павлова. Ще се възползвам и занапред от вашите услуги!"

Елизабет Маденджиян

"Много съм доволна от вниманието, което получих от д-р Павлова."

Ангелина Стойкова
"Адмирации за консултацията в Мета перфект. Изключително приятно съм изненадана от професионалната отношение на д-р Павлова.
Препоръчвам!!!"

Ралица Бъчварова
"За пръв път съм на такава консултация и съм изключително доволна. Със сигурност ще съм един от редовните пациенти. Препоръчвам центърът горещо."

Емилия Трайкова
"Очаквах подобно добро отношение от страна на медицинските специалисти в този център защото ги познавам визуално от години. Оказа се, че са не само позитивни и възпитани хора в ежедневието, но и добри специалисти в своята област и то с натрупан опит не само у нас, но и в чужбина."

Ивелина Максимова
"Чудесна консултация с образован и културен специалист. Радвам се че има такива хора. Ще ползвам услугите и за в бъдеще!"

Красимира Делчева

"Индивидуален хранителен режим нямаше."

Krasimira
"Доволна съм от консултацията."

Десислава Пенкова

"Останах много доволна от консултацията, както и от подробния анализ. Благодаря за съветите и изготвения хранителен режим!"

Ивелина Проданова

"При посещението ми в Консултативен център Мета Перфект останах очарована от вниманието и професионализма на екипа. Получих ценни съвети и препоръки за подбора и състава на храните, които са подходящи за мен."

Йорданка Желева
"За първи път ползвам услугите на фирмата. Невероятно внимание и качествен преглед от лекарите! Вярвам, че заедно ще постигнем добри резултати!"

Цветомир Борисов
"Обслужването беше много добро и като цяло беше полезно и интересно за мен. Доволен съм."

Елисавета Михова
"Много деликатни лекари и професионални консултанти."

Светла Вълева
"Възхитена съм от вниманието на екипа. След първото си посещение имам големи очаквания, надявам се да се оправдаят."

Таня Иванова
"Изключително любезно отношение. Много подробен анализ на резултатите и чудесни препоръки за храненето!"

Кремена Русева
"Много добри професионалисти ! :)))"

Благодаря на д-р Павлова за точната диагноза и ценните съвети които ми даде.Тя е голям професионалист.Ще посетя отново.