Истории на успеха


Казвам се В. А., ученичка съм и съм на 13 години.
За първи път се срещнах с д-р Павлова на 05.04.2017 г. Потърсих квалифицирана помощ, защото през последната година драстично увеличих теглото си, не се харесвах, а майка ми се тревожеше за здравето ми.

На първото посещение в Консултативния център ми направиха изследване за сегментен анализ на тялото и с д-р Павлова разговаряхме повече от час за начина ми на живот и хранене.

На моите 12 години и половина, аз бях с тегло 93,7 кг, от които 38,7 кг мастна тъкан.

Д-р Павлова ми даде много полезни съвети за здравословното хранене и значението от ежедневното движение. Изготви ми индивидуален хранителен режим, като се съобрази с моите вкусови предпочитания. Препоръча ми подходящ режим на физическа активност.

В началото не ми беше лесно. Трудно е да се откажеш от „бързите въглехидрати“, особено когато в училище съучениците ти ги „поглъщат“ и те черпят с тях. Но за късмет аз разполагах с подкрепата на семейството си у дома, а срещите ми с д-р Павлова ме изпълваха с вяра, че ще постигна целите си.

След 10 месеца от първата ни среща, аз съм с 5 см по-висока и минус 18,6 кг. Контролирано и постепенно влизам в желаната от мен физическа форма, но да подчертая – без глад, и без никакви медикаменти.

Продължавам да посещавам Консултативния център, защото д-р Павлова периодично променя хранителния ми режим, а и се чувствам по-уверена в себе си, когато разговарям с нея.

Вярвам, че заедно ще постигнем запланувания резултат.

19.02.2018г.
Стара Загора